Bolnavii din Botoşani s-au săturat să ia drumul judeţelor vecine pentru analize

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Botoşănenii s-au săturat să bată drumurile judeţelor vecine pentru o tomografie comuterizată, în  condiţiile în care la Spitalul „Mavromati" este un astfel de aparat.

 Tot mai multe nemulţumiri din partea bolnavilor asaltează conducerea spitalului care se vede nevoită să bată pasul pe loc din cauza lucrărilor de reabilitare.

Comisia Naţională pentru Controlul Activităţii Nucleare, (CNCAN) a solicitat spitalului să sisteze investigaţiile la acest aparat dacă partea de clădire în care este acesta amplasat intră în lucrări de reabilitare.

Sunt multe cazuri care necesită tomografie computerizată, şi dacă ai bolnavul în spital trebuie să îl urci în ambulanţă şi să-l trimiţi la Suceava pentru a i se face investigaţia. Sunt bani cheltuiţi, disconfort pentru bolnav, personal medical mobilizat în aceste transporturi şi nu este deloc uşor. Acum se poartă discuţii pentru a se găsi o soluţie tehnică care să convină celor de la CNCAC şi să permită reluarea investigaţiilor la CT", a declarat Gheorghe Damian, directorul Spitalului Judeţean.

Rămâi pe botosani.adevarul.ro pentru ştiri din oraş.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite