Un tânăr din Bistriţa-Năsăud, arestat pentru că şi-a violat mătuşa în vârstă de 70 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Weekendul acesta, un tânăr de 20 de ani şi-ar fi violat mătuşa, o bătrână de 70 de ani. Tânărul ar fi intrat în cămăruţa unde locuia bătrâna pe geamul pe care aceasta l-ar fi lăsat deschis. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

O femeie de 70 de ani ar fi fost siluită mai bine de două ore de nepotul său, cu jumătate de secol mai tânăr decât ea. Evenimentul s-a produs în comuna Bistriţa-Bârgăului, la nici 50 de kilometri de Bistriţa.

Sâmbătă noaptea, acesta a intrat în cămăruţa în care locuia bătrâna pe geamul pe care femeia l-ar fi lăsat deschis şi ar fi violat-o până la orele dimineţii, după care ar fi plecat spre casă.

După ce a scăpat de tânăr, femeia şi-a anunţat fiul, care mai apoi a sunat la Poliţie. Bătrâna a ajuns şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, unde a fost examinată. Aceasta nu a rămas însă internată în spital. Agresorul său a fost reţinut pentru 24 de ore şi mai apoi arestat preventiv pentru 30 de zile.

„Un tânăr de 20 de ani din localitatea  Bistriţa Bârgăului este bănuit de săvârşirea infracţiunii de viol asupra unei femei în vârstă de 70 de ani din aceeaşi localitate. În cauză, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile”, a declarat Alexandra Vereşezan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.  

Sătenii dau vina pe droguri sau băutură

Tânărul locuieşte cu părinţii destul de aproape de bătrână, fiind nevoit să traverseze curtea acesteia pentru a ajunge acasă. Mai mult, cei doi erau şi rude, bunicul tânărului fiind frate cu victima.

Apropiaţii victimei nu au dorit să ofere detalii despre cele întâmplate. Femeia este în stare de şoc şi nu a mai fost văzută pe uliţele satului de sâmbătă. 

Cât despre agresorul, care a terminat de curând liceul şi a lucrat o perioadă la producătorul german Leoni, oamenii din comunitate au doar cuvinte de laudă. Sătenii spun că băiatul era cuminte şi că ar fi putut fi împins să facă o asemenea faptă doar de droguri sau băutură. 

„Am auzit că ar fi luat droguri de undeva şi ar fi mers la ea. E un băiat frumos, să facă prostii de genul ăsta, cam urât din partea lui. Nu pot să-mi explic, numai dacă a fost băut, drogat”, precizează unul dintre săteni. 

Vă mai recomandăm:

I-a oferit un drum spre casă, însă a sechestrat-o în locuinţa sa şi a violat-o. Ororile prin care a trecut o copilă de 16 ani

Copil de 9 ani violat de un adolescent de 17 ani la doi paşi de casă. Familia victimei este terorizată de părinţii agresorului

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite