Un bărbat din Feldru a ars de viu încercând să îşi cureţe terenul de vegetaţia uscată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentul s-a produs vineri după prânz în localitatea Feldru. Bărbatul în vârstă de 69 de ani încerca să îşi cureţe terenul de vegetaţia uscată cu ajutorul focului, moment în care vântul a extins incendiul, iar acesta a luat foc şi a ars de viu.

Vineri, la ora prânzului, un bărbat de 69 de ani s-a gândit să-şi cureţe terenul de vegetaţia uscată cu ajutorul focului. Vântul i-a venit însă de hac şi a extins focul spre pădure. În încercarea disperată de a stinge focul, bărbatul a fost cuprins de flăcări, fiind găsit fără suflare de către medicii ajunşi la faţa locului.
 
„Un echipaj de prim ajutor SMURD a ajuns imediat la locul solicitării, într-o zonă greu accesibilă, însă din păcate, membrii echipajului au constatat că bărbatul decedase, prezentând arsuri pe cea mai mare parte a corpului”, precizează ISU Bistriţa într-un comunicat de presă.

Incendiul s-a întins pe 5 hectare de vegetaţie uscată şi un hectar din fondul forestier. Pompierii ajunşi la faţa locului au reuşit să împiedice propagarea incendiului pe o suprafaţă mai mare.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite