Un agent de la circulaţie spală păcatele foştilor şefi ai poliţiei bistriţene refuzând o mită de 2000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţistul a refuzat o mită în valoare de 2000 de lei FOTO: Adevărul/Arhivă
Poliţistul a refuzat o mită în valoare de 2000 de lei FOTO: Adevărul/Arhivă

După ce aproape toată conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a dat cu subsemnatul la DNA pentru fapte de corupţie, un agent de din cadrul Poliţiei Năsăud spală păcatele foştilor săi superiori refuzând o mită în valoare de 2000 de lei. Mai mult, agentul a şi sesizat Direcţia Generală Anticorupţie în acest caz.

Duminică, un agent de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Oraşului Năsăud făcea un denunţ la Direcţia Generală Anticorupţie împotriva unui şofer care voia să-l mituiască. Împreună cu un procuror, agentul i-a organizat şi un flagrant şoferului.

„Sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de le lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, l-au surprins în flagrant pe I.P.V în timp ce remitea agentului suma de 2000 de lei, cu titlu de mită. Banii erau oferiţi pentru ca poliţistul să nu-i întocmească dosar penal ca urmare a săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, să nu ia măsura sancţionării contravenţionale pentru depăşirea vitezei legale peste limita admisă în localitate şi să întocmească pe numele soţiei actele procesuale”, se arată într-un comunicat al Direcţiei Generale Anticorupţie.

Şoferul imprudent va fi cercetat pentru dare de mită şi pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Acesta este cercetat în stare de libertate.

Evenimentul mai spală din păcatele făcute de foştii şefi ai Inspectoratului de Poliţei Judeţean, trimişi în judecată pentru mai multe fapte de corupţie.



Vă mai recomandăm:

Fostul şef al poliţiei bistriţene Ioan Ovidiu Mureşan, dat în judecată de instituţia la care lucrează soţia sa. Vila familiei, sub sechestru

Şefii Poliţiei bistriţene vorbeau ca la meteo. Ca să afle dacă agenţii au „aranjat“ măsluirea unui accident îi întrebau: „Cum îi vremea pe acolo?“

Deputatul Ioan Oltean i-a cerut abuziv şefului Poliţiei Bistriţa-Năsăud să afle cine îl înjură pe Internet. Poliţia s-a executat: „duşmanul” era angajat la SRI



 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite