Tragedie fără margini în cazul tânărului dispărut în județul Bistrița: S-a spânzurat după ce a plimbat câinele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedie fără margini în familia tânărului din Cluj, dar dispărut miercuri, în Bistrița-Năsăud. Trupul neînsuflețit a fost găsit atârnând de creanga unui copac într-o pădurea din Valea Măgherușului.

Bărbatul a fost găsit spânzurat în pădure
Bărbatul a fost găsit spânzurat în pădure

Victima plecase să plimbe câinele, dar nu s-a mai întors acasă. Tânărul de 29 de ani din Cluj-Napoca, a cărui dispariţie a fost sesizată miercuri seara, după ce plecase la o plimbare cu câinele, a fost găsit, joi, spânzurat într-o pădure de pe Valea Măgheruşului, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud. citate de Agerpres.

Tânărul plecase miercuri, în jurul orei 14,00, la plimbare cu câinele, în pădurea din apropierea casei de vacanţă a familiei sale din Sigmir, localitate componentă a municipiului Bistriţa.

După ce câinele s-a întors singur acasă, familia şi mai mulţi voluntari au plecat în căutarea bărbatului.Ulterior, s-au alăturat căutărilor echipe formate din poliţişti, jandarmi, salvamontişti, pompieri şi reprezentanţi ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa. 

Fusese dat dispărut de familie

Miercuri, 14 decembrie, bărbatul de 29 de ani a fost dat dispărut de familie, după ce a ieșit la plimbare cu câinele și nu s-a mai întors acasă. Patrupedul a revenit la domiciliu, dar bărbatul a dispărut fără urmă.

Poliţiştii bistriţeni, împreună cu jandarmi, salvamontişti, pompieri şi voluntari de la SVSU Bistriţa au început imediat căutările, în zona pădurii Sigmir.

"În această seară, a fost sesizat, prin 112, faptul că Roba Răzvan Robert, în vârstă de 29 de ani, din Cluj-Napoca, a plecat astăzi, în jurul orei 14,00, la plimbare cu câinele, în pădurea din apropierea casei de vacanţă din Sigmir, deţinută de familie, şi nu a mai revenit. Câinele s-a întors acasă, însă tânărul nu mai este de găsit, fiind căutat de familie şi voluntari în această după-masă", a anunţat Poliţia, citată de Agerpres.

Semnalmentele tânărului sunt următoarele: înălţime 1,80 metri, greutate 75-85 kg, păr negru. La data plecării purta o geacă de fâş de culoare albastră, blugi şi bocanci de culoare neagră.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite