Şeful IŞJ: „Probleme avem cu copiii de 14-15 ani, care termină clasa a VIII-a, iar apoi nu-i mai găsim înscrişi la nicio şcoală”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Adevărul
FOTO: Adevărul

În cadrul ultimei şedinţe a Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică s-a discutat şi despre abandonul şcolar, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean, Camelia Tabără precizând că problema o reprezintă copiii de 14-15 ani, care termină clasa a VIII-a şi nu se mai înscriu la liceu.


„Probleme sunt cu copiii care nu vin la şcoală şi familia este neputincioasă. Problema principală este a copiilor cu vârste cuprinse între 15 şi 24 de ani, care nu sunt în niciun fel de şcoală, dar nu sunt nici în câmpul muncii. Şi de aici rezultă posibilii delicvenţi,” a precizat în cadrul şedinţei Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică, şeful IŞJ, Camelia Tabără.

Aceasta a mai precizat că în Budacu de Sus de exemplu aproape în fiecare familie, unul dintre membri se află la închisoare. Potrivit Cameliei Tabără problemele cele mai multe apar la adolescenţii de 14-15 ani care termină clasa a VIII-a şi nu se mai înscriu la liceu.
 

Vă mai recomandăm:

Aproximativ 680 de profesori bistriţeni au susţinut astăzi examenul de titularizare

IŞJ scoate din vistierie peste 320.000 de lei pentru manuale şcolare

 

 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite