Primul eveniment în Wonerlandul Bistriţei. Serbările Zăpezii 2012

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serbările Zăpezii au ajuns la cea de-a IX-a ediţie. Foto Arhivă
Serbările Zăpezii au ajuns la cea de-a IX-a ediţie. Foto Arhivă

Primăria Bistriţa organizează în weekendul care urmează cea de-a IX-a ediţie a Serbărilor Zăpezii. Pentru prima dată locaţia va fi mutată de pe Dealul Budacului în Wonderland, acolo unde primarul vrea să realizeze o pârtie de schi.

Deşi nu a reuşit încă să amenajeze nimic concret pe Dealul Cocoşului din municipiu, acolo unde urmează să se realizeze proiectul Wonderland, primarul Ovidiu Creţu a decis ca ediţia din 2012 a Serbărilor Zăpezii să se ţină în acel loc.

Bistriţenii sunt invitaţi în zilele de 18 şi 19 februarie să-şi ia schiurile si săniile si să participe la ediţia a IX-a Serbărilor Zăpezii în viitorul Wonderland, lângă aerodromul din Unirea.

Participanţii vor avea parte de întreceri în cadrul unor jocuri şi concursuri precum coborâre cu sania, coborâre cu saci, sănii alegorice, coborâre cu placa, schi-biatlon, mountainbike, tracţiune câini, coborâre, sau concursul de frumuseze „Crăiasa Zăpezii".

Pentru cei care nu u posibilitatea de a merge cu maşinile, primăria pune la dispoziţie autobuze gratuite de tip Linia Verde care vor circula din jumătate în jumătate de oră cu pornire de la Sala Polivalentă din oraş între orele 10.30 - 17.30.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite