O tânără care şi-a omorât bebeluşul de 5 luni lovindu-l cu capul de pătuţ a fost trimisă în judecată la doi ani şi jumătate de la comiterea oribilei fapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La doi ani şi jumătate de la comiterea oribilei fapte, femeia a fost trimisă în judecată FOTO: Arhivă
La doi ani şi jumătate de la comiterea oribilei fapte, femeia a fost trimisă în judecată FOTO: Arhivă

O tânără care şi-a omorât bebeluşul de 5 luni după ce l-a lovit cu capul de pătuţ a fost trimisă în judecată la mai bine de doi ani şi jumătate de la oribila faptă. Între timp, Direcţia pentru Protecţia Copilului i-a luat ceilalţi trei copilaşi pe care îi avea, care acum sunt crescuţi de asistenţi maternali.

În luna noiembrie a anului 2014, Maria Elena Păvălean, mamă a patru copii şi-a omorât sugarul de doar cinci luni, după ce l-a lovit cu capul de pătuţ. Bebeluşul a murit o zi mai târziu, la spital.

Deşi fapta a fost comisă în anul 2014, procurorii o trimit pe femeie în judecată abia acum, la doi ani şi jumătate de la comiterea faptei. Aceasta a fost trimisă în judecată pentru omor (violenţă în familie). Femeia este în arest preventiv din luna aprilie a acestui an. 

„La data de 18.11.2014, fiind la domiciliu cu cei patru copii minori, la un moment dat, a aruncat pe victima B.M.A., în vârstă de 5 luni, spre un pat din lemn din camera de locuit, cauzându-i astfel, în zona capului, leziuni corporale, care i-au produs decesul, în următoarea zi”, precizează purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, prim-procuror adjunct Angela Sîngeorzan.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei pentru Protecţia Copilului, ceilalţi trei copii, doi băieţi şi o fetiţă, au fost preluaţi la scurt timp din familie, fiind crescuţi şi în prezent de către asistenţi maternali. Femeia locuia cu concubinul său, tatăl celor patru copii şi cu micuţii în comuna Tiha Bârgăului.

Vă mai recomandăm:

Criminalul care i-a omorât pe cei trei bebeluşi riscă închisoare pe viaţă. Ce au descoperit anchetatorii în urma cercetărilor

Un bărbat şi-a răpit unul dintre copii şi a dispărut fără urmă. Acesta a ameninţat că îşi omoară copilul şi se sinucide

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite