O femeie din Urmeniş şi-a omorât mama în bătaie, pentru că refuza să mănânce şi să se spele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit poliţiştilor femeia de 82 de ani a fost bătută atât de tare de către fiica sa încât a decedat. Motivul pentru care a fost bătută bătrâna este de necrezut: femeia refuza să mănânce şi să facă baie.


Poliţiştii au fost sesizaţi chiar de către medicul de familie din localitatea Urmeniş, care a reportat faptul că femeia ar fi murit acasă în condiţii suspecte.

La faţa locului, poliţiştii au găsit cadavrul numitei J.I. de 82 de ani din Urmeniş, iar la examinarea exterioară a cadavrului s-a constatat că prezenta mai multe leziuni la nivelul feţei şi corpului. Din primele cercetări politiştii au stabilit că bătrâna locuia împreună cu fiica sa, J.E. de 49 de ani, iar în neînţelegerile apărute, deoarece bâtrâna a refuzat să fie îmbăiată şi să mănânce, fiica sa a agresat-o, aplicându-i mai multe lovituri, după care a aşezat-o în pat, relatează reprezentanţii IPJ.


În urma loviturilor, noaptea, bătrâna de 82 de ani şi-a dat duhul, decesul fiind constatat de către medicul de familie.

Fiică bătrânei a fost reţinută pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentată în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.
 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite