Leoni intenţionează să investească 20-30 de milioane de euro în fabrica de la Bistriţa anul viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit şefului Camerei de Comerţ şi Industrie, Vasile Bar, Leoni nu se opreşte aici cu investiţiile în unitatea de la Bistriţa, intenţionând să mai investească anul viitor 20-30 de milioane de euro. Acesta mai spune că Leoni va continua angajările la Bistriţa.

Cel mai mare importator şi angajator din Bistriţa-Năsăud nu pare să se oprească la extinderea anunţată anul acesta. Vasile Bar, şeful Camerei de Comerţ şi Industrie spune că nemţii vor continua investiţiile şi angajările şi anul viitor.

„Fabrica de la Bistriţa va avea la sfârşitul lui 2014 un număr mai mare de angajaţi decât are astăzi. Investiţiile de anul viitor vor fi investiţii de ordinul a 20-30 de milioane de euro,” a precizat Vasile Bar.

Acesta mai spune că ceea ce face ca Leoni, care are mai multe unităţi în România, să investească tocmai în fabrica de la Bistriţa este forţa de muncă bune calificată pe care au găsit-o sau format-o aici.

„Fabrica Leoni din Bistriţa a fost ani de zile pe locul I din punctul de vedere al calităţii şi productivităţii, acesta este şi motivul pentru care se extinde,” a completat şeful Camerei de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud.

De altfel, Leoni a şi primit premiul de excelenţă de la Camera de Comerţ şi Industrie în cadrul Topului Firmelor de anul acesta, fiind cel mai mare exportator şi angajator din judeţ.

Doar anul acesta, Leoni, compania prezentă în Bistriţa de mai bine de 10 ani a anunţat că mai angajează 1000 de oameni, pe lângă cei 3600 de angajaţi deja existenţi.

Conform ministrului delegat pentru Dialog Social, extinderea unităţii de la Bistriţa este dată şi de faptul că nemţii au semnat un contract pe 10 ani cu Rolls-Royce.



Vă mai recomandăm:

Rombat îşi inaugurează o nouă secţie, iar Leoni a semnat pe 10 ani cu Rolls Royce


De aproape 11 ani nemţii de la Leoni dezvoltă industria bistriţeană

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite