Dreptate cu cuţitul în mână într-un bar din Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a intrat cu un cuţit în mână în bar
Bărbatul a intrat cu un cuţit în mână în bar

Un bistriţean de 31 de ani a intrat într-un bar din Bistriţa cu un cuţit şi un spray lacrimogen încercând să-şi soluţioneze un conflict pe care îl avea cu proprietarul localului.

Marius T. de 31 de ani din Bistriţa a intrat joi după masa într-un bar din oraş cu un cuţit şi un spray în mână dorind să-şi rezolve o problemă pe care o avea cu proprietarul barului. Întrucât ţinta răzbunării bărbatului nu se găsea în acel moment în local, agresorul s-a luat de un angajat asupra căruia a foslosit spray-ul lacrimogen. Din fericire victima nu a necesitat interenţie medicală.

„Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, port ilegal de cuţit în loc public, ameninţare şi lovire, luându-se măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă", explică comisrul şef Maria Gabriela Cosma, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Agresorul riscă între un an şi cinci ani de închisoare în cazul în care judecătorii îl vor găsi vinovat de ultraj contra bunelor moravuri.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite