Cum a convins o grefieră doi indivizi acuzaţi de omor să îi dea bani de un apartament, promiţându-le o sentinţă mai blândă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O grefieră de la Tribunalul Bistriţa-Năsăud a reuşit să obţină în mai puţin de jumătate de an bani de un apartament. Aceasta a convins rudele a doi inculpaţi trimişi în judecată pentru omor că poate să obţină o setinţă mai blândă, în schimbul sumei de bani şi a mai multor produse alimentare.


UPDATE:

Judecătorii clujeni au hotărât ca Veronica Feher să petreacă următoarea lună în arest la domiciliu, asta deşi procurorii DNA au cerut arest preventiv. 

Veronica Feher a fost reţinută joi pentru 24 de ore, urmând ca vineri să fie propusă Tribunalului Cluj pentru arest preventiv pentru 30 de zile. Potrivit procurorilor DNA, femeia, care a fost grefieră a Tribunalului Bistriţa-Năsăud, este cercetată pentru două infracţiuni de trafic de influenţă în formă continuată.

În perioada august 2016 – februarie 2017, femeia a pretins şi primit suma de 100.000 de lei şi produse alimentare, de la o rudă a doi inculpaţi, trimişi în judecată pentru omor. 

Grefiera a dat impresia acestei persoane că ar avea influenţă asupra magistraţilor din cadrul Tribunalului Bistriţa-Năsăud şi ar putea obţină o soluţie favorabilă pentru cei doi inculpaţi. 

„În cursul anului 2016, inculpata Veronica Feher, procedând în aceeaşi manieră, a ptretins şi primit de la o altă persoană mai multe produse alimentare. De data aceasta, inculpata a creat impresia că ar avea influenţă asupra unui magistrat din cadrul Judecătoriei Bistriţa, în vederea emiterii unei soluţii favorabile faţă de una dintre părţi”, explică procurorii DNA. 

Vă mai recomandăm:

Povestea secretarului de stat din Ministerul Justiţiei care s-a lăcomit la şpagă. „Indică necesitatea petrecerii unei perioade într-un mediu mai auster”

Ovidiu Puţura a fost suspendat de la Tribunalul Bistriţa-Năsăud, Corina Iacob încă poate profesa

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite