Ce a pregătit extensia Bistriţa a Universităţii „Babeş-Bolyai” pentru absolvenţi?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei mai mulţi dintre cei care optează pentru extensia Bistriţa a UBB vor fi nevoiţi să-şi achite studiile FOTO: UBB
Cei mai mulţi dintre cei care optează pentru extensia Bistriţa a UBB vor fi nevoiţi să-şi achite studiile FOTO: UBB

Extensia Bistriţa a Universităţii „Babeş Bolyai” pune la dispoziţia absolvenţilor peste 350 de locuri la 5 facultăţi. Dintre acestea majoritatea, 281, sunt la taxă şi doar 77 sunt la buget şi îi scutesc pe absolvenţi de plata taxelor deloc mici.

Peste 350 de locuri la cinci facultăţi pune la dispoziţia absolvenţilor extensia Bistriţa a Universităţii Babeş Bolyai Cluj-Napoca. Dintre acestea, cele mai multe, 281, sunt locuri cu taxă şi doar 77 sunt la buget.

Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării pune la dispoziţie 100 de locuri, 24 la buget şi 76 la taxă, la specializarea Administraţie Publică. Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport are doar 40 de locuri, 8 la buget şi 32 la taxă, iar Facultatea de Geografie are la specializarea Geografia Turismului 85 de locuri, 20 la buget şi 65 la taxă.

La Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, specializarea Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar care funcţionează la Năsăud sunt disponibile 60 de locuri, dintre care 15 la buget şi 45 la taxă. La facultatea de Business sunt 73 de locuri, 10 la buget şi 63 la taxă, specializarea disponibilă fiind Administrarea Afacerilor.

Vă mai recomandăm:

Cum îşi momeşte UBB viitorii studenţi: tablete gratuite pentru bobocii de la IDD, specializări noi şi oportunităţi spre joburi bine plătite în UE

Admitere Universitate 2015. Cum îşi aleg tinerii facultatea: „Să nu murim de foame!

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite