Video Case izolate într-o localitate din Bistrița-Năsăud, din cauza viiturii puternice. Apa are 1,5 metri adâncime VIDEO

0
Publicat:

Viitura a făcut prăpăd în țară. O viitură a inundat un drum comunal din localitatea Arda, județul Bistrița-Năsăud. Drumul este impracticabil, întrucât apa are adâncimea de aproximativ 1,5 metri. 20 de case au rămas izolate.

Potrivit Comitetului Județean pentru Situatii de Urgență Bistrița-Năsăud, în urma cantităților mari de precipitații căzute pe raza localității Ardan, comuna Șieu, un drum comunal a fost afectat în două porțiuni, inundat de o viitură produsă pe râul din localitate (râul Ardan).

„Aproximativ 20 de gospodării sunt izolate ceea ce înseamnă că mașinile nu pot ajunge acolo. Drumul este impracticabil adâncimea apei de pe strada fiind de aproximativ 1,5 metri”, a anunțat Prefectura județului Bistrița -Năsăud.

În eventualitatea unor urgențe medicale, echipaje de intervenție pot ajunge pe jos la fața locului.

Drum inundate de viitură FOTO: FB
Drum inundate de viitură FOTO: FB

Reprezentanții Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud, Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Sistemului de Gospodărire a Apelor Bistrița Năsăud se deplasează la solicitarea Comitetului Local pentru Situații de Urgență în zona indicată pentru monitorizare și sprijinirea populației.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite