Bistriţa şi Beclean vor avea centuri ocolitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit ministrului delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional şi Investiţii Străine, Dan Şova, anul acesta se va încerca finanţarea studiilor şi documentaţiei pentru centura Beclean. Nici centura ocolitoare a Bistriţei nu a fost uitată, aceasta fiind luată în calcul pentru finanţare din 2014.


Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional şi Investiţii Străine, Dan Şova,  a fost prezent astăzi la Bistriţa. Acesta a precizat faptul că se încearcă la rectificarea bugetară din luna iulie să se finanţeze şi documentaţia şi studiile necesare pentru centura ocolitoare a Becleanului.

Dan Şova a vorbit şi despre centura ocolitoare a Bistriţei, care, se pare, va avea şanse de finanţare din 2014, cu ajutorul Fondului European de Dezvoltare Regională.

„Noi o avem prinsă aici. Sunt 14,3 kilometri şi este destul de scump, aproape 60 de milioane de euro. În mod cert îl vom prinde în FEDR, ca să-l facem,” a mai spus Dan Şova. 

În urmă cu două zile centura ocolitoare a municipiului Bistriţa a creat controverse şi la dezbaterea publică a Planului Urbanistic General, bistriţenii arătându-şi nemulţumirea cu privire la traseul acesteia, care ar urma să treacă prin Pădurea Codrişor.

Vă mai recomandăm:

Bistriţa-Năsăud, printre judeţele cu cele mai mici sume alocate drumurilor comunale şi judeţene

Scump, dom`le scump! Un kilometru de drum judeţean în Bistriţa-Năsăud costă aproape 400 de mii de euro

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite