Ziua Naţională a României, sărbătorită în Baia Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziua Naţională a României va fi sărbătorită în municipiul Baia Mare, în data de 1 Decembrie, începând cu orele 9.00, la Batalionul 612 Artilerie Antitanc ”Maramureş”, unde se va desfăşura dezvelirea unei plăci aniversare, dedicată Centenarului Marii Uniri.

Autorităţile administraţiei publice locale, împreună cu reprezentanţii structurilor de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională vor depune coroane de flori la monumentele reprezentative de pe raza municipiului reşedinţă de judeţ, după ceremonia de la unitatea militară.

În Piaţa Tricolorului va avea loc, de la ora 15.00, ceremonialul militar şi religios de Ziua Naţională a României. După realizarea dispozitivului, prefectul judeţului Maramureş, Vasile Moldovan va primi onorul, va saluta Drapelul de luptă şi va trece în revistă Detaşamentul de onoare. Se va proceda la intonarea Imnului Naţional al României şi oficierea serviciului religios de către un sobor de preoţi. După prezentarea alocuţiunilor, va defila detaşamentul de onoare şi tehnica din dotarea structurilor Ministerului Afacerilor Interne. Manifestarea se va încheia cu un moment cultural-artistic şi focuri de artificii, după cum arată Biroul de Presă al Instituţiei Prefectului Maramureş.

Mai puteţi citi:

Cum poţi să-ţi faci gratuit analizele vizând sănătatea. Toate beneficiile de care au parte donatorii de sânge

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite