VIDEO Un diplomat britanic s-a sinucis în Baia Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul s-a aruncat de la etajul şapte
Bărbatul s-a aruncat de la etajul şapte

Un cetăţean englez, ajuns în Baia Mare în urmă cu doar câteva zile, s-a sinucis. Acesta s-a aruncat de la etajul şapte al unui hotel din municipiu, echipa de resuscitare nemaiputând face nimic pentru viaţa bărbatului.


UPDATE 15.41: Poliţiştii au emis primul comunicat de presă legat de moartea diplomatului englez. „Azi, în jurul amiezii, un bărbat în vârstă de 46 de ani, cetăţean englez, a căzut de la etajul şapte al unui hotel din municipiul Baia Mare. Poliţiştii au demarat activităţile de cercetare şi investigare în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. În funcţie de rezultatul investigaţiilor şi de cel al necropsiei, se vor propune măsuri conform prevederilor legale“.

UPDATE: Diplomatul englez care s-a aruncat în această după-amiază de la etajul 7 al unui hotel din Baia Mare se numeşte Ian Saunders şi este ataşat al Ambasadei Marii Britanii în România din 2010.  


UPDATE14.08: Potrivit primelor informaţii oferite de către anchetatori, bărbatul ar fi lăsat pe o masă din camera sa un bilet de adio destinat familiei. Chiar dacă nu s-au oferit mai multe detalii, se pare că bărbatul ar fi intrat în depresie, acesta fiind şi motivul pentru care s-a aruncat de la balconul camerei în care se cazase. 

Anchetatorii au confirmat faptul că diplomatul era în timpul său liber şi nu în interes de serviciu.

UPDATE 13.07 Englezul sinucigaş lucra ca ataşat pe lângă Ambasada Marii Britanii din Bucureşti. El se afla în afara serviciului, iar martorii spun că acesta a fost văzut pe balconul camerei sale de hotel din Baia Mare legănându-se.

Incidentul a avut loc joi după-amiază, când poliţiştii şi Ambulanţa au fost chemaţi la un hotel din Baia Mare să intervină, după ce un bărbat s-ar fi aruncat de la etajul şapte. Echipa de resuscitare nu a mai putut face nimic pentru viaţa acestuia.


Victima era un cetăţean englez, cazat în hotel în data de 14 ianuarie. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care bărbatul a murit şi cauzele care au dus la această tragedie.  

Nu există „tentativa de sinucidere”. Mori sau nu, hotărăşte-te!

În ultimele 24 de ore, două persoane s-au sinucis în Maramureş

Baia MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite