VIDEO Un bărbat şi-a pierdut viaţa, după ce maşina în care se afla s-a lovit de un podeţ. Şoferul era sub influenţa alcoolului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În urma impactului un bărbat şi-a pierdut viaţa
În urma impactului un bărbat şi-a pierdut viaţa

Un grav accident de circulaţie a avut loc luni seara, pe DJ 193 pe raza localităţii Hideaga. Un şofer, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit frontal de un podeţ.  În urma impactului, pasagerul din dreapta sa şi-a pierdut viaţa.


Luni seara, echipaje medicale, poliţia şi pompierii militari au fost solicitaţi în localitatea Hideaga după ce un şofer care s-a urcat beat la volan a provocat un grav accident de circulaţie. Sandu Aftanei, în vârstă de 29 de ani din Dâneştii Chioarului, a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea, lovind în plin un podeţ.

Deşi principalul vinovat de producerea accidentului a scăpat nevătămat, pasagerul din dreapta sa nu a mai putut fi salvat. După mai bine de 20 de minute în care pompierii militari au încercat să scoată victima din maşină, acesta nu a mai putut fi salvat, impactul fiindu-i fatal.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, poliţiştii constatând că acesta avea o alcoolemie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Sandu Aftanei a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca procurorul să hotărască dacă va fi prezentat magistratilor pentru arestare preventivă.

 

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite