VIDEO Război Cherecheş- Guvern Ponta pe bazele sportive: "L-am susţinut degeaba în 16 noiembrie pe Victor Ponta"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul de Baia Mare, Cătălin Cherecheş a făcut astăzi, 21 ianuarie o serie de declaraţii legate de refuzul Ministerului Tineretului şi Sportului de a preda municipalităţii toate bazele sportive.

Cherecheş a recunoscut că a ales să îl susţină pe Victor Ponta la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie a anului trecut, alegeri pierdute de către Victor Ponta în faţa lui Klaus Iohannis, în speranţa că aşa va obţine bazele sportive. 

Ori, cum acest lucru nu s-a întâmplat încă, Cherecheş a declarat că "l-am susţinut degeaba pe Victor Ponta în 16 noiembrie şi parteneriatul meu cu cei care au un cuvânt de spus în această problemă s-a încheiat de astăzi", a declarat primarul de Baia Mare. 

De altfel conducerea Primăriei Baia Mare se chinuie de ceva vreme să pună mâna pe aceste baze sportive, însă totul a fost fără rezultat. Asta deşi ministrul Gabriela Szabo a fost la Baia Mare şi a promis că va ajuta municipalitatea să obţină aceste baze sportive, pentru a se putea investi în ele. 

Citeste si: UPDATE Cherecheş, în ziua votului: "Îmi voi da demisia, dacă pierde Ponta". După alegeri: ”Dacă voi avea ceva de comunicat, o voi face când voi considera”

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Primarul Cherecheş ia atitudine împotriva "atacurilor mizerabile ale ACL Baia Mare"

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite