VIDEO FOTO Un meci de nota 10. Oltchim s-a impus categoric la Baia Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zi frumoasă, dar tristă pentru iubitorii handbalului băimărean. HCM Baia Mare a pierdut partida cu Oltchim Râmnicu Vâlcea, în faţa a peste trei mii de spectatori.

Au vrut, dar n-au putut. Cam aşa ar putea fi descrisă prestaţia handbalistelor băimărence de astăzi. Într-o atmosferă de vis, cum rar se mai vede în Sala Polivalentă „Lascăr Pană“, galacticele de la Oltchim au reuşit să se impună categoric cu scorul de 33-23. 
 

 Jocul a fost unul spectaculos, cu multe faze de poartă şi decizii contestate. Nervi întânşi la maxim şi speranţe de revenire. După un început greoi, pentru fetele conduse de Costică Buceschi, Melinda Geiger a dat trezirea. Cu toate acestea, într-o zi de graţie, Paula Ungureanu a reuşit să închidă poarta Oltchimului cum rar se întâmplă. Portăriţa echipei Oltchim Rm. Vâlcea a avut 26 de intervenţii, dintre care trei din şapte metri, în timp ce la poarta băimărencelor Cetăţeanu şi Smedescu au reuşi doar 3 intervenţii pe tot parcursul meciului. 


La finalul partidei, ambii antrenori au remarcat jocul defensiv practicat de campioana României, arătând că apărarea a făcut astăzi diferenţa.  

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite