VIDEO Bătaie între două eleve din Baia Mare. Cum şi-a sărbătorit victoria adolescenta care a provocat scandalul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două adolescente din Baia Mare, eleve la două şcoli diferite, s-au luat la bătaie în văzul colegilor de clasă. Altercaţia a avut loc în Parcul Mara, la o distanţă de aproximativ 100 de metri de cele două colegii unde învăţau fetele. Se pare că motivul scandalului a fost un băiat.

Două eleve, de la Colegiul Economic „Nicolae Titulescu”, respectiv Colegiul Tehnic „Anghel Saligny” din Baia Mare s-au luat la bătaie pentru un băiat. Scandalul a avut loc miercuri, 27 noiembrie, în pauza mare, în Parcul Mara, în prezenţa mai multor elevi, unul dintre ei filmând întreaga scenă.

Pe imagini se poate observa cum o adolescentă a luat-o la rost pe cealaltă, după care conflictul a escaladat. La un moment dat, eleva de la Colegiul Economic „Nicolae Titulescu” (n.r. pe imagini cea îmbrăcată în blugi albi şi cămaşă în carouri) a tras-o de păr şi a trântit-o de asfalt pe cealaltă adolescentă. Când fata a rămas imobilizată la pământ, au sărit în ajutorul acesteia şi ceilalţi colegi, reuşind în cele din urmă să le despartă. 

În scandal a mai fost implicată şi o colegă de-a elevei de la Colegiul Tehnic „Anghel Saligny”, aceasta fiind şi ea trasă verbal la răspundere de adolescenta pusă pe harţă.

Şi-a sărbătorit victoria pe ritmuri de manele

Cazul nu este cercetat momentan de către poliţişti. 

„Până în acest moment niciuna dintre tinerele implicate în incident nu a depus plângere la poliţie. Poliţiştii de proximitate s-au sesizat din oficiu, le-au identificat pe cele două fete, au luat legătura cu conducerea unităţilor şcolare pe care acestea le frecventează, urmând a fi desfăşurate activităţi de consiliere. Pentru a depune plângere, acestea au la dispoziţie termenul de 3 luni din momentul in care tutorele legal a aflat despre comiterea faptei”, a declarat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Imediat după ce a bătut-o pe eleva de la Colegiul Tehnic „Anghel Saligny”, adolescenta care a sărit la bătaie a rămas în Parcul Mara, chiar dacă se afla deja în timpul orelor de curs. Aici, după cum se poate vedea dintr-o filmare realizată ulterior bătăii, eleva de clasa a IX-a şi-a sărbătorit victoria pe ritmuri de manele, în aplauzele susţinătorilor.

Inspectoratul Şcolar al Judeţului Maramureş a deschis o anchetă în acest caz. 

Citeşte şi:

VIDEO Tânăr filmat urinând pe statuia lui Gheorghe Şincai din Baia Mare. „Asistaţi la un moment memorabil!“

Doi fraţi, implicaţi în accidente de circulaţie similare, la 7 ani distanţă. Unul dintre ei a murit în condiţii groaznice

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite