Suferinţa cumplită a tânărului rămas văduv după tragedia din staţia de autobuz. „Mami, nu-l iertaţi” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raul

Accidentul petrecut într-o staţie de autobuz din Baia Mare a stârnit revolta oamenilor, care au protestat după ce au aflat că şoferul BMW-ului va fi cercetat în libertate. Mai apoi, Tribunalul Maramureş a decis ca acesta să stea în arest 29 de zile.

Şoferul din Baia Mare care a distrus o familie după ce a intrat cu BMW-ul într-o staţie de autobuz nu va avea parte de iertare din partea bărbatului care a rămas văduv şi fără un picior, în urma accidentului. Raul plânge încontinuu şi le-a cerut apropiaţilor să nu îl ierte pe cel care l-a lăsat fără soţie. 

„Întruna îmi spune, de când am înmormântat-o pe nevastă-sa, îmi spune întruna: Mami, nu-l iertaţi! Şi plânge întruna”. Abia acum începe cu operaţiile de mai sus, de la genunchi în sus. Amândouă picioarele sunt rupte, şi acolo necesită operaţie. Şi pe urmă la mână şi coloană”, a spus mama lui Raul, pentru Observator. 

Denisa şi Raul se aflau într-o staţie de autobuz din Baia Mare, când martorii spun că BMW-ul s-a apropiat cu viteză, iar şoferul a pierdut controlul volanului, strivindu-i pe cei doi. Alte persoane care se aflau în apropiere au reuşit să se ferească la timp. 

„Nu ştiu ce a avut în cap! A vrut să pară şmecher în faţa oamenilor, că el are maşină scumpă! Eu am apucat numai să-mi trag un pic picioarele. Ei, săracii, nu au mai apucat deloc, nimic”, a povestit o persoană la faţa locului. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Şoferul care a spulberat doi soţi în staţia de autobuz din Baia Mare a fost pus în libertate. Victima sa a murit VIDEO

Adevărul despre două dintre cele mai celebre bătălii ale românilor. De ce s-a retras Mihai la Călugăreni

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite