Principele Nicolae al României, peste 1000 km în 9 zile cu bicicleta. Startul se dă din Sighetu Marmaţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eveniment unic la Sighetu Marmaţiei de Sfântul Gheorghe. Ocazie cu care Alteţa Sa Regală Principele Nicolae al României va lua startul turului ciclist Cărţile Copilăriei pe Bicicletă, peste 1000 km în doar 9 zile. Startul se va da în data de 23 aprilie, însă evenimentele vor debuta în seara zilei de 22 aprilie.

ASR Principele Nicolae al României continuă campania de donaţie „Cărţile copilăriei în fiecare casă” şi va oferi 675 de volume elevilor de la Şcoala Gimnazială nr. 10 şi Şcoala Gimnazială G. Coşbuc din municipiul Sighetu Marmaţiei.

Evenimentul face parte din turul ciclist “Cărţile copilăriei pe bicicletă” , organizat în beneficiul proiectelor iniţiate de Asociaţia Curtea Veche, pentru promovarea unei vieţi sănătoase prin sport şi lectură la nivel naţional. 

În total vor fi peste 1.000 de kilometri pe care Alteţa Sa Regală îi va parcurge pe bicicletă prin ţară, în doar 9 zile, iar puncul de start este la Sighetu Marmaţiei, traseul continuându-se cu Dej, Cluj Napoca, Alba Iulia, Sibiu, Braşov, Sinaia, Bucureşti, Călăraşi şi Constanţa. Acţiunea are rol caritabil şi îşi propune strângerea de fonduri destinate donaţiilor de carte şi creării de cluburi de lectură “Cărţile copilăriei” în comunităţi din medii defavorizate.

"Toţi cei care doresc să fie alături de plutonul cicliştilor din care face parte ASR Principele Nicolae al României şi campionul naţional la ciclism Alex Ciocan sunt invitaţi să se alăture, pe bicicletă, la punctul de start al turului ciclist din str. Corneliu Coposu, joi, 23 aprilie, în jurul orei 9.00, pentru a îl conduce către ieşirea din oraş", au anunţat oficialii Primăriei Sighet. 

Citeste si: Dosarul „Bica 2”. Alina Bica la ieşirea din penitenciar: „Sunt în continuare o femeie de succes”. Băsescu vrea s-o viziteze în arest la domiciliu

Cum arată „Beciul Domnesc“ şi ce a câştigat Rudel Obreja

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite