Poliţist din Maramureş, mort într-un accident auto. S-a izbit de o căruţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţistul a decedat după ce a intrat cu maşina într-o căruţă. Foto Adevărul

Un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş şi-a pierdut viaţa într-un teribil accident de circulaţie. Acesta a intrat în coliziune cu o căruţă care circula din sens opus

Tragedie într-o familie din Maramureş cu doar câteva zile înainte de sărbători. Gabriel S., poliţist în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş, şi-a pierdut viaţa în cursul nopţii trecute, în urma unui teribil accident de circulaţie. 

Bărbatul se deplasa cu atoturismul pe raza localităţii Berbeşti, iar la un moment dat acesta a intrat în coliziune cu o căruţă trasă de doi cai, care circula din sens opus. Alte amănunte despre producerea accidentului nu au fost oferite.

„Aseară, 16 decembrie, ora 22.30, poliţiştii din Ocna Şugatag impreuna cu cei din Sighetu Marmaţiei au intervenit la un accident rutier produs pe raza localităţii Berbeşti. 

La faţa locului poliţiştii au constatat faptul că un bărbat de 45 de ani din Baia Mare, a condus un autoturism dinspre Sighetu Marmaţiei înspre Baia Mare, iar la un moment dat, a intrat în coliziune cu un vehicul cu tracţiune animală, care circula din sens opus. 

Conducătorul auto a decedat la faţa locului, iar conducatorul vehiculului, un bărbat de 41 de ani din Berbeşti a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Acesta a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz”, au transmis reprezentanţii IPJ Maramureş.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Poliţist mort într-un accident de circulaţie. A intrat cu maşina într-un copac 

A murit tânărul poliţist din Gorj, care a fost rănit grav într-un accident rutier

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite