Misiune imposibilă pentru HCM Baia Mare în deplasarea de la Larvik. Lotul campioanei, plin de accidentări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Misiune imposibilă pentru HCM Baia Mare în Norvegia
Misiune imposibilă pentru HCM Baia Mare în Norvegia

Misiune imposibilă pentru campioana României, HCM Baia Mare în deplasarea de la Larvik din grupa D a Ligii Campionilor. Fetele antrenate de Costică Buceschi şi Magda Kovacs vor juca în data de 8 noiembrie, cu începere de la 19:15, în Norvegia.

Cu 15 jucătoare, dintre care trei portari, a plecat campioana României, HCM Baia Mare, spre Norvegia pentru meciul din etapa a IV-a din grupa D a Ligii Campionilor. 

Indisponibile pentru acest joc sunt Oltean, Geiger, Abbingh, Diniş Vartic. Pe această listă s-a adăugat Do Nascimento, căreia problema mai veche de sănătate i-a recidivat în urma partidei de la Metz, ea fiind în prezent în Bucureşti pentru tratament. În Bucureşti pentru recuperare după accidentarea suferită în partida cu novegiencele s-a aflat şi Davydenko, doar că aceasta s-a alăturat ieri lotului băimărencelor pentru deplasarea la Larvik, în speranţa că va putea fi utilizată. 

Lista problemelor de sănătate nu se termină, însă, aici. Eliza Buceschi acuză probleme la tendonul lui Achile, în timp ce Timea Tătar a suferit o entorsă, ambele fiind, de altfel, menajate în meciul cu CSM Unirea Slobozia jucat miercuri seara în Liga Naţională.

În aceste condiţii, lotul cu care HCM a făcut deplasarea în Norvegia, potrivit hcmbaiamare.ro, este alcătuit Ungureanu, Arenahrt, Cetăţeanu - portari; Ardean Elisei, Herrem - extreme stânga; Buceschi, Szucs, Tiron - interi stânga; Marin - centru; Tătar, Makeeva, Lobach - pivoţi; Davydenko, Gjeorgjievska - interi dreapta; Nechita - extremă dreapta.

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite