Femei lovite de maşini la Baia Mare. Au ajuns pe patul de spital, şoferii la poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femei lovite de masini in Baia Mare FOTO:Rares Moise:Adevarul
Femei lovite de masini in Baia Mare FOTO:Rares Moise:Adevarul

Două femei din Baia Mare au ajuns pe patul de spital din cauza unor şoferi care care fie nu au acordat prioritate de trecere, fie nu au fost atenţi. Unul dintre accidente sa petrecut şi fiindcă persoana de sex feminin nu a trecut regulamentar strada.

Consecinţele traversării neregulamentare...

Poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au fost sesizaţi recent despre producerea unui eveniment rutier cu victimă. Un  bărbat în vârstă de 47 de ani din Baia Sprie a condus o autospecializată pe Bulevardul Republicii şi, ajuns la intersecţia cu strada Transilvaniei, a surprins şi accidentat o femeie în vârstă de 65 de ani din Baia Mare, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Victima a suferit leziuni corporale şi a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde a rămas internată. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Şi ale neacordării priorităţii de trecere

Potrivit informaţiilor furnizate de către Inspectoratul de Poliţie al judeţului Maramureş, o tânără de 22 de ani din Băiuţ, a condus în data de 28 octombrie un autoturism pe strada Victoriei din Baia Mare. La trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată, situată înaintea intersecţiei cu strada Dimitrie Cantemir, nu a acordat prioritate de trecere unei băimărence de 36 de ani, angajată regulamentar în traversarea străzii, şi a accidentat-o. În urma impactului, victima a suferit leziuni corporale şi a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Atât conducătoarea auto, cât şi victima au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Poliţiştii continuă cercetările în ambele cazuri, iar la finalizarea lor vor propune măsurile legale.
 

Citeşte şi: Grav accident rutier pe o trecere de pietoni din Baia Mare

Accident mortal în Baia Mare

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite