Balurile Bobocilor, cu bani de la bugetul local. 22.500 lei pentru 15 licee

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finalul de an înseamnă ca de fiecare dată Balurile Bobocilor. La nivel de municipiu vor fi organizate în diferite locaţii din oraş astfel de baluri, municipalitatea luând şi ea decizia de a contribui financiar la organizarea acestora.

Suma alocată în acest an este puţin mai mică decât cea de anul tercut, în acest an fiecare liceu rumând a primi 1500 lei din partea primăriei.

Din raportul de fundamentare a proiectului de hotărâre aprobat recent de aleşii locali aflăm că în municipiul Baia Mare există un număr de 15 unităţi de învăţământ liceal (Colegiul Tehnic „Transilvania”, Colegiul Tehnic „C. D. Neniţescu”, Colegiul Tehnic „George Bariţiu”, Colegiul Tehnic „Anghel Saligny”, Colegiul Tehnic „Aurel Vlaicu”, Colegiul Naţional „Vasile Lucaciu”, Colegiul Naţional “Mihai Eminescu”, Liceul cu Program Sportiv Baia Mare, Colegiul Naţional „Gheorghe Şincai”, Liceul Teoretic „Emil Racoviţă”, Liceul Teoretic „Nemeth Laszlo”, Colegiul Economic „Nicolae Titulescu”, Liceul de Arte Baia Mare, Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Sf. Iosif Mărturisitorul” şi Liceul Teologic Penticostal Baia Mare).

Din totalul de 22.500 lei, în mod egal fiecare unitate de învăţământ liceal va primi suma de 1.500 lei. Aceşti bani vor putea fi folosiţi pentru acoperirea unor cheltuieli legate de închirierea de spaţii pentru buna desfăşurare a evenimentului şi/sau pentru închirierea de aparatură sceno-tehnică necesară.

Baia MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite