16 permise auto reţinute în Baia Mare în numai câteva ore. Şoferii nu se tem de lege

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii maramureşeni de la Rutieră au avut zile pline. În ciuda tutoror amenzilor care se dau există încă destui şoferi care încalcă legea cu bună ştiinţă, sperând probabil că nu vor fi prinşi.

În câteva ore oamenii legii au suspendat 16 permise de conducere pe raza municipiului Baia Mare, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare acţionând pe arterele din municipiu pentru prevenirea evenimentelor rutiere cauzate de încălcarea normelor de circulaţie.

Pentru abaterile constatate ei au aplicat 33 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 16 pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului. Valoarea sancţiunilor aplicate depăşeşte 6800 de lei. De asemenea, au fost ridicate în vederea suspendării 16 permise de conducere şi a fost reţinut un certificat de înmatriculare.

La Sighetu Marmaţiei poliţiştii Biroului Rutier  au desfăşurat, împreună cu specialişti ai Registrului Auto Român Maramureş, o acţiune pe linia verificării stării tehnice a autovehiculelor aflate în trafic în zona de competenţă. Aceştia au controlat 19 autovehicule şi au constatat 11 contravenţii pentru care au aplicat amenzi de peste 2600 de lei.

La Ocna Şugatag poliţiştii Secţiei 5 au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere comise pe fondul nerespectării regimului legal de viteză. Potrivit informaţiilor venite de la IPJ Maramureş, au fost controlate 31 de autovehicule, fiind constatate  nu mai puţin de 23 încălcări ale normelor rutiere. În total oamenii legii au aplicat amenzi în valoare de aproape 3000 de lei.

La Ulmeni, poliţiştii Formaţiunii Rutiere Ulmeni au efectuat timp de 3 ore o acţiune privind legalitatea transportului public de mărfuri şi persoane. Cu această ocazie ei au verificat 18 autovehicule iar pentru neregulile constatate au aplicat 16 sancţiuni în

valoare de 2300 de lei. Totodată, au ridicat în vederea confiscării bunuri alimentare care nu erau însoţite de documente legale de provenienţă, în valoare de 250 lei.

 

Baia MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite