Se circulă în condiţii de iarnă pe drumurile din judeţul Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
circulatie auto

Drumul naţional 11A Adjud - Podu Turcului - Bârlad a fost redeschis circulaţiei. Rămâne închisă circulaţia la Dragomireşti pe DN 2F, spre Vaslui.

Pe DN 2F circulaţia să fie permisă doar riveranilor, până la limita de judeţ. În prezent se lucrează cu două autofreze, în cursul zilei de astăzi circulaţia urmând a fi redeschisă, a declarat Carmen Cioltan, director la Cancelaria Prefectului din judeţul Bacău.

De asemenea, circulaţia este îngreunată pe drumul judeţean Traian – Prăjeşti.

Pe celelalte drumuri  naţionale din judeţul Bacău se circulă pe un carosabil umed care alternează cu porţiuni acoperite cu zăpadă frământată într-un strat de 1-2 cm. Se acţionează cu utilaje pentru curăţirea carosabilului şi împrăştierea de antiderapant în zonele de risc expuse vântului.

În judeţul Bacău ninsorile s-au oprit, vântul a scăzut în intensitate, însă temperaturile au înregistrat valori de -20° C. Pentru perioada următoarelor 24 ore, vremea va rămâne în continuare rece, local geroasă noaptea, cerul va fi senin, iar vântul va scădea în intensitate, au anunţat reprezentanţii Prefecturii Bacău.
Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite