O bătrână nevăzătoare a ars în propria casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiu

O femeie de 83 de ani din comuna băcăuană Agăş a decedat miercuri dimineaţă, în urma unui incendiu ce i-a cuprins gospodăria.

Miercuri, 9 ianuarie, la ora 09.45, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Maior Constantin Ene” al judeţului Bacău a fost anunţat, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la un incendiu în comuna Agăş, sat Cotumba, la locuinţa numitei Ţ. P., în vârstă de 83 de ani.

Incendiul a cuprins acoperişul bucătăriei de vară şi interiorul acesteia, pe o suprafaţă de aproximativ 35 mp. La ora 10.25, pe timpul operaţiunilor de intervenţie, a fost descoperită decedată proprietara, Ţ. P. Victima locuia împreună cu fiul şi familia acestuia, în aceeaşi gospodărie şi era nevăzătoare de aproximativ 12 ani. În momentul producerii incendiului, victima era nesupravegheată, ceilalţi membri ai familiei fiind plecaţi pentru a procura lemne de foc, a declarat lt. Andrei Grecu, purtător de cuvânt al ISUJ Bacău.

La locul evenimentului au acţionat Garda de Intervenţie Comăneşti, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Moineşti şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Agăş.

Cauza probabilă a producerii incendiului o constituie neprotejarea termică a coşului de fum faţă de materialele combustibile, au declarat reprezentanţii ISUJ.
    09.01.2013
Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite