Scandal de proporţii provocat de un tânăr într-un bar din Bacău. Un client a fost bătut minute în şir

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Momentul altercaţiei surprins de camerele de supraveghere din bar FOTO stiriest.ro
Momentul altercaţiei surprins de camerele de supraveghere din bar FOTO stiriest.ro

Un bărbat de 65 de ani din Bacău a fost bătut crunt de un tânăr de 29 de ani pe terasa unui bar. Victima a fost lovită minute în şir cu pumnii şi picioarele, iar ulterior şi cu o sticlă. Un alt bărbat a fost şi el lovit în altercaţie.

Un scandal de proporţii a avut loc pe 12 iunie, pe strada Mircea Eliade din Bacău, atunci când un tânăr de 29 de ani a intrat într-un bar din oraş înarmat cu un obiect ascuţit şi i-a ameninţat pe oamenii care se aflau la terasă.

Un bărbat de 65 de ani a reacţionat la gestul bărbatului şi a încercat să îl lovească cu un scaun, iar acesta din urmă l-a luat la bătaie. L-a lovit cu pumnii în faţă, iar când victima a căzut la pământ, bătăuşul a început să îl lovească cu picioarele, apoi a aruncat cu o sticlă în el.

În momentul în care un alt bărbat a încearcat să intervină, a fost împins de atacator, şi-a pierdut echilibrul şi a căzut la pământ. După câteva minute, agresorul s-a întors la bar şi l-a mai lovit de câteva ori cu pumnii pe bărbatul de 65 de ani.

Individul violent a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de lovire şi alte violenţe, distrugere şi portul fără drept de obiecte periculoase. 

„La data de 15 Iunie, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Bacău au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, a unui tânăr de 29 de ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Din cercetări s-a stabilit că, la data de 12 Iunie, tânărul s-ar fi deplasat la un bar din Bacău, având asupra sa un obiect înţepător pe care l-ar fi prezentat ostentativ clienţilor. De asemenea, bănuitul ar fi distrus un geam al terasei, ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică şi ar fi agresat o persoană în vârstă de 65 de ani”, au precizat reprezentanţii IPJ Bacău.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Cum a evitat închisoarea un şofer pus pe scandal care a ameninţat o poliţistă cu bătaia şi violul. „Nu scapi!“

Poliţist ameninţat cu bătaia pentru că a oprit un şofer care nu purta centura de siguranţă

BacăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite