Răpitorii unei adolescente din Vaslui şi-au aflat pedepsele. Fata a fost urcată cu forţa într-o maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Doi tineri, de 18 şi respectiv 20 de ani, au fost condamnaţi pentru lipsire de libertate, aceştia fiind protagoniştii unei răpiri ca în filme. Pentru că a refuzat să meargă cu el, băiatul de 18 ani a urcat-o pe fost lui iubită cu maşina şi au transportat-o zeci de kilometric, la locuinţa acestuia din judeţul Galaţi.

Judecătoria Bârlad i-a condamnat pe Mădălin Florin Mirea, în vârstă de 18 ani, respectiv Costel Dimache, de 20 de ani, ambii din localitatea Ghidigeni, judeţul Galaţi, la trei ani de închisoare cu executare pentru lipsire de libertate în mod ilegal. Decizia instanţei nu este definitivă.

De amintit este că ancheta în acest caz s-a derulat extrem de rapid, în doar trei săptămâni de la comiterea faptei, autorii fiind puşi deja sub acuzare. Protagonista acestei poveşti cu iz penal este o adolescentă de 17 ani din Bârlad, care a trecut prin momente cumplite pe 13 februarie 2022.

În acea zi, poliţiştii din  Bârlad au fost sesizaţi, de către o femeie, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 17 ani, ar fi fost urcată cu forţa într-un autoturism de fostul său concubin, după care ar fi plecat într-o direcţie necunoscută.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că persoanele bănuite de sechestrarea adolescentei sunt doi bărbaţi, Mădălin Florin Mirea, fostul său iubit,  respectiv Costel Dimache, un  prieten al acestuia. Cei doi s-au deplasat la domiciliul fetei în vârstă de 17 ani, din Bârlad, unde aceasta locuieşte fără forme legale, la părinţii ei. 

La un moment dat, fostul concubin, cel în vârstă de 18 ani, împreună cu fata, s-au deplasat către un autoturism, condus de bărbatul în vârstă de 20 de ani şi au urcat-o pe adolescentă cu forţa în acesta.  Fata a fost identificată la scurt timp pe raza comunei Ghidigeni, judeţul Galaţi, iar cei doi răpitori au fost reţinuţi, iar ulterior au fost arestaţi preventiv.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Trauma unui copil abandonat de familie, răpit şi forţat să muncească la o stână. Cum a rezistat chinuitorului proces

Răpită şi violată ore în şir de fostul concubin. Cum a reuşit victima să scape din mâinile agresorului

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite