Noi restricţii rutiere în Bacău. Pe strada Ioniţă Sandu Sturza viteza maximă acceptată este de 30 de kilometri la oră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia rutieră şi Primăria Bacău au impus noi restricţii de circulaţie FOTO Mircea Merticariu
Poliţia rutieră şi Primăria Bacău au impus noi restricţii de circulaţie FOTO Mircea Merticariu

Zilele acestea au intrat în vigoare noi reglementări pentru anumite străzi din municipiul Bacău. Poliţia rutieră va monitoriza respectarea acestor noi reguli de circulaţie, impuse atât în zona Pasajului Subteran, cât şi în zona Ghereieşti sau pe Calea Republicii.

Pentru fluidizarea traficului auto şi a creşterii siguranţei în trafic, Primăria municipiului Bacău a adoptat o serie de reglementări, care au fost aprobate deja şi de Poliţia Rutieră.

Deoarece zona este intens circulată s-a decis restricţionarea vitezei de deplasare pe strada Ioniţă Sandu Sturza, la doar 30 de kilometri pe oră. Pe această strada se regăsesc o parte dintre instituţiile, care zilnic sunt căutate de sute de băcăuani (Casa Judeţeană de Pensii, Agenţia de Ocupare a Forţei de Muncă, Inspectoratul Teritorial de Muncă Bacău, Agenţia de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, Direcţia Muncii, Protecţia Consumatorului şi Metrologia).

Restricţiile s-au impus şi în apropierea pasajului subteran. „S-a luat decizia pentru introducerea restricţiei de a vira la stînga de pe strada Gării spre pasajul rutier subteran Ştefan Guşe – Oituz, la capătul pasarelei, impunerea sensului unic pe strada Austrului, pe sensul de mers spre strada Trecătoarea Gherăieşti dar şi sens unic pe strada Al. Oţelarilor, pe sensul de mers spre Calea Republicii“, a precizat, într-un comunicat, Ionuţ Tomescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bacău.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite