Fostului primar al Bacăului i s-au ridicat mai multe interdicţii. Romeo Stavarache poate să meargă la Primărie şi să participe la şedinţele Consiliului Local

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea de Apel de la Târgu Mureş a ridicat astăzi mai multe restricţii impuse de magistraţii de la Bacău faţă de fostul primar al Bacăului, în dosarul de luare de mită. Chiar dacă Romeo Stavarache rămâne împreună cu Liviu Goian şi Liviu Cenuşă sub control judiciar, o parte din interdicţii i-au fost ridicate. Poate merge oricând la oricare sediu al Primăriei Bacău dar şi la şedinţele de Consiliu Local.

Fostul primar Romeo Stavarache, Liviu Goian, care controla 1 Tv Bacău dar şi Liviu Cenuşă, fostul proprietar al Ziarului de Bacău, rămân sub măsura preventivă a controlului judiciar, în dosarul de luare de mită realizat de procurorii Anticorupţie din Bacău. Curtea de Apel de la Târgu Mureş a dispus astăzi, în urma argumentelor prezentate, ridicarea mai multor măsuri impuse lui Romeo Stavarache de judecătorii din Bacău. Începând de mâine, Romeo Stavarache poate participa la şedinţele Consiliului Local Bacău sau poate merge în oricare din sediile Primăriei. Magistraţii din Ardeal au constatat că trebuie ridicată şi interdicţia „să nu exercite funcţia de primar al mun. Bacău ori al altui municipiu sau comune“, ca fiind lipsită în momentul de faţă de fundament. 

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite