Condamnat la 14 ani de închisoare, capturat. Suspectul a fost judecat pentru complicitate la omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspectul a fost încătuşat FOTO Adevărul
Suspectul a fost încătuşat FOTO Adevărul

Un bărbat cre s-a ascunt timp de doi ani pentru a nu răspunde în faţa legii a fost capturat de poliţişti. Călărăşeanul a fost condamnat definitiv la 14 ani de închisoare pentru complicitate la omor.

Tribunalul Călăraşi a emis la 28 octombrie 2014 sentinţa prin care suspectul are de executat mulţi ani de închisoare pentru complicitate la omor.

Pe 28 octombrie, poliţiştii au depistat un bărbat de 35 ani, din Călăraşi, care, în urmă cu doi ani, a fost condamnat de Tribunalul Călăraşi la 14 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la omor calificat. Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Slobozia pentru a-şi ispăşi pedeapsa.

Anchetatorii spun că bărbatul a participat în 2013 la o crimă comisă în municipiul Călăraşi, iar de atunci s-a făcut nevăzut. La sfârşitul săptămânii trecute, el a fost prins de oamenii legii care au pus în executare mandatul emis de jucători.

Vă recomandăm şi:

Şi după gratii sunt poveşti frumoase de viaţă. Deţinuţii-actori, care fac spectacole de zile mari în penitenciar

FOTO Scandal sexual la Penitenciarul Vaslui. Unul dintre şefi, bănuit de relaţii amoroase cu deţinuţi, fotografiat complet dezbrăcat în sala de forţă

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite