Deputatul USR Lucian Stanciu Viziteu este noul primar al municipiului Bacău. Acesta a fost susţinut şi de PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Stanciu Viziteu
Lucian Stanciu Viziteu

Datele parţiale arată că acesta a câştigat detaşat Primăria, pe locurile doi şi trei situându-se Sergiu Sechelariu , care a candidat ca independent şi Cosmin Necula – Pro România.

Municipiul Bacău are un nou primar, în persoana deputatului USR Lucian Stanciu Viziteu. Acesta a fost susţinut de Alianţa USR PLUS-PNL şi a obţinut 44,3% din voturi. Din cifrele prezenatte până acum, acesta a fost urmat de independentul Sergiu Sechelariu-27,94% şi Cosmin Necula-27,44%.

"Victoria de la primărie nu îmi aparţine doar mie ci este munca depusă timp de mai mulţi ani de o echipă extraordinară care a fost alături de mine de la început şi care a crezut în acest proiect - uneori poate chiar mai mult decât am crezut eu.  Victoria aceasta aparţine în primul rând băcăuanilor, ei sunt adevăraţii eroi care au votat pentru schimbare, pentru modernizare, pentru dezvoltare şi mai ales pentru o administraţie onestă. Votul lor ne obligă şi le promitem că nu îi vom dezamăgi", a spus noul primar, într-o postare pe Facebook.

Vă mai recomandăm:

Surprizele USR PLUS: Fritz câştigă la Timişoara, Viziteu la Bacău şi Elena Lasconi la Câmpulung. Încă două oraşe mari sunt disputate intens

PNL Bacău se plânge că Ionel Palăr blochează negocierile cu USR pentru a-i menţine locul cald lui Stavarache
 

BacăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite