Copii duşi cu căruţa la şcoală într-o localitate din Bacău. Atelajul semnalizat precar circulă seara pe un drum public

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copiii au fost fotografiaţi miercuri dimineaţă, 27 noiembrie, în drum spre şcoala din Tisa Silvestri, din comuna Odobeşti, judeţul Bacău.

Câţiva elevi de la şcoala din Tisa Silvestri, comuna Odobeşti, judeţul Bacău, au parte de un transport şcolar special, demn de secolul XIX: căruţa cu cai. 

Autorităţile locale susţin că există un microbuz şcolar, cu 17 locuri, care transportă zilnic 60 de elevi în cinci curse, care se fac însă în afara localităţii.

„Aceşti copii locuiesc în Tisa Silvestri şi învaţă la Şcoala Gimnazială Tisa, iar cu microbuzul nu se poate asigura şi transportul elevilor în interiorul localităţii”, a declarat pentru Ziarul de Bacău inspectorul şcolar general, Ida Vlad.

"#romaniasecolului21...ora 07:30 am, ceaţă, 3 grade şi o căruţă care transportă copiii la şcoală.Unul dintre motivele pentru care votul meu a fost NUL, staţi liniştiti, la fel de stagnaţi vom fi şi peste 5 ani... P.S ca să nu fim aşa negativi de dimineaţă, copii mi-au zâmbit şi au zis că e ca o aventură pt ei😉. In rest, să fim sănătoşi", este postarea făcută pe facebook de femeia care a fotografiat căuţa plină de elevi.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite