Cine este tânărul ucis în stil mafiot în scara unui bloc din Bacău: hackerul-copil care a furat peste 100.000 de euro

0
0
hacker omorat
Iulian Cezar Oancea

Iulian Cezar Oancea avea 21 de ani ┼či ├«n trecut a f─âcut obiectul unui proces dup─â ce a fost trimis ├«n judecat─â pentru fraude informatice de propor┼úii.

Un t├ón─âr a fost ├«mpu┼čcat mortal luni sear─â ├«ntr-o scar─â de bloc din Bac─âu, de pe starda Alecu Russo, dup─â ce asupra sa au fost trase mai multe focuri de arm─â. Din primele informa┼úii, se pare c─â ar fi vorba despre reglarea unor conturi ├«n stil mafiot.

Anchetatorii au aflat că pe tânăr îl cheamă Iulian Cezar Oancea, cu un trecut infracţional impresionant.

Adevărul a scris despre el că a fost trimis în judecată la începutul anului 2019, pentru fapte comise în perioada 2013-2015, atunci când hacker-ul avea 12-14 ani. A fost trimis în judecată de DIICOT pentru că a spart conturi bancare furând în jur de 100.000 de euro.

El a mai fost condamnat ├«n trecut, de instan┼úe din Bac─âu ┼či Cluj pentru fapte similare. El a fost eliberat condi┼úionat ├«n 2018 dintr-un centru de reeducare a minorilor.

Cezar Oancea a povestit acum c├ó┼úiva ani ├«ntr-un articol publicat pe blogul s─âu c─â aventura lui infrac┼úional─â a pornit la v├órsta de 6 ani, atunci c├ónd p─ârin┼úii i-au cump─ârat un calculator. ÔÇ×Chestia asta m-a prins, mi-a pl─âcut ┼či am ├«nceput s─â aprofundez. M-a atras ├«n special gamingul ┼či am f─âcut ┼či ceva programare web (html, css, js).ÔÇŁ

Cel mai probabil, crima de luni seara are leg─âtur─â cu activit─â┼úile desf─â┼čurate de t├ón─âr. Poli┼úia a deschis un dosar penal pentru ucidere ┼či ├«ncearc─â s─â-l g─âseasc─â pe criminal.Ultima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite