Bacău : Efort comunitar pentru sinistrații de la Săucești

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru sinistrații din Săucești, viața reintră în normal încetul cu încetul. Aceasta, și datorită ajutoarelor primite de la organizațiile neguvernamentale și persoanele care au făcut donații.

MAI CITIȚI:

Cod portocaliu de inundații pentru județul Bacău

Și-a făcut singur dig în fața casei

Ședințe zilnice pentru înlăturarea efectelor inundațiilor

Crucea Roșie a distribuit zilele trecute 200 de pachete cu produse alimentare în localităţile Săuceşti, Holt şi Prăjeşti. 64 de pachete cu produse alimentare şi articole de îmbrăcăminte au venit de la funcţionarii publici din Primăria Târgovişte şi de la Crucea Roşie Dâmboviţa. La sinistrați vor mai ajunge în aceste zile 22 de tone de ceai îmbuteliat, cinci sute de pachete cu mezeluri, apă plată, apă minerală și încălțăminte, toate donate de firme din Bacău.

"Printre cei care s-au oferit să ajute se numără şi un grup de 23 de voluntari, coordonaţi de primarul din localitatea Leleşti, judeţul Gorj, care a venit în Bacău pentru a ajuta la construirea digului. Aceştia au fost întîmpinaţi de câţiva voluntari de la Crucea Roşie Bacău, care îi vor avea în grijă pe tot parcursul şederii lor", a precizat directorul Crucii Roșii Bacău, Dan Babliuc.

Campania Crucii Roşii Bacău continuă și în următoarele zile. Ieri, o echipă a Asociației Betania a oferit familiei Filip din satul Siretu pachete cu alimente, îmbrăcăminte, obiecte de uz casnic precum și piese de mobilier. Ajutoarele provin din depozitul fundației dar și din donațiile făcute de persoane.  

BacăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite