Bacău: Clădirea Clubului Letea, vândută la a treia strigare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clădirea Clubului Letea, ce a aparţinut omului de afaceri Dumitru Sechelariu, fostul primar al Bacăului are, începând de azi, un nou proprietar.

Este vorba despre firma băcăuană Demenco SRL, care a cumpărat-o la preţul de 454.185 de lei fără TVA. Noul proprietar va intra oficial în posesia clădirii după plata avansului de 50%, restul urmând să fie achitat în 12 rate.

Clădirea a fost adjudecată de către Demenco (ce are ca obiect de activitate prelucrarea deşeurilor) la al treilea termen al licitaţiei organizate de Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGFP), după ce preţul iniţial s-a redus la jumătate.

Fiscul a scos imobilul la vânzare pentru o datorie de peste 2,6 milioane de lei pe care o are SC Letea SA către bugetul de stat.

"Suprafaţa scoasă la vânzare este de 2.152 de metri pătraţi din care 404 metri pătraţi sunt reprezentaţi de construcţie, iar diferenţa este acoperită de vegetaţie. SC Letea SA se află în acest moment pe lista marilor datornici către bugetul de stat", a spus Adrian Anghel, purtător de cuvânt al DGFP Bacău.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite