Zeci de copii din centrele de plasament au participat la serbările de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iepuraşul a venit şi la copiii din centrele de plasament
Iepuraşul a venit şi la copiii din centrele de plasament

Ieri, la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Copii cu Handicap, din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad, a avut loc o serbare cu ocazia Sărbătorilor Pascale. O parte din beneficiarii centrului au susţinut un mini-program artistic, ajutaţi de personalul instituţiei.

Pentru a răsplăti eforturile copiilor, la serbare au fost invitaţi mai mulţi elevi ai Liceului de de Artă, “Sabin Drăgoi”, din clasele a VII- a, a VIII–a şi a IX-a care au interpretat câteva piese muzicale ce au înveselit atmosfera.

“De asemenea, pentru a întregi atmosfera de sărbătoare au fost invitaţi doi prieteni dragi şi colaboratori fideli ai centrului, Lenuţa Roman şi Sorin Dorobanţiu, alias Nuţi şi Soso, actori ai Teatrului de Marionete Arad, ce au mănuit cu îndemănare câteva marionete, făcând deliciul publicului”, a declarat Angelica Stana, purtător de cuvânt în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Aceasta a mai spus că astfel de acţiuni se vor mai desfaşura şi în perioada următoare şi au ca scop integrarea copiilor cu dizabilităţi în comunitate şi societate.    

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite