Un cunoscut jurnalist vrea să-i succeadă lui Falcă la Primăria Arad

0
0
Cristian Cotuna
Cristian Cotuna

Un cunoscut jurnalist ar putea candida la funcţia de primar al municipiului Arad. Este vorba despre Cristian Cotuna.

Acesta este nominalizat în cadrul Premiilor ARQ, iar prietenii de pe reţeaua de socializare l-au anunţat că îl sprijină cu votul lor.

Reacţia lui Cotuna a fost: „Dacă tot apar aici, mă gândesc să rămân în competiţie şi să îmi verific popularitatea. E important să văd unde mă situez, dacă tot o să candidez de primar”.

primaria arad

Cristian Cotuna a fost, de-a lungul timpului, corespondent la mai multe televiziuni naţionale, a predat în învăţământul universitar, iar înainte de intrarea României în UE a avut o experienţă europeană pe lângă intituţii ale Parlamentului European de la Bruxelles. Vorbeşte mai multe limbi străine şi este licenţiat în istorie-jurnalistică. Acesta se declară un simpatizant al Casei Regale a României.

Întrebat despre intenţia pe care a făcut-o cunoscută pe reţeaua de socializare, anume aceea de a candida la Primăria Arad, Cristian Cotuna a declarat: „Dacă ar fi să candidez la Primăria Arad, aş face-o pentru a construi un oraş frumos, împreună cu tinerii, cu muncitorii, cu întreprinzătorii, inginerii şi intelectualii acestei urbe. Oamenii îşi doresc un oraş european, un oraş modern, un oraş verde. Arădenii vor parcuri, vor piste pentru biciclete, vor o dezvoltare armonioasă a acestui oraş cosmopolit, pe măsura frumuseţii lui şi a locuitorilor lui. Oraşul se dezvoltă frumos şi poate să evolueze extraordinar de mult. Avem obligaţia să ne implicăm!”. 

Gheorghe Falcă şi-a anunţat, în cursul anului trecut, intenţia de a nu mai candida pentru un nou mandat de primar al Aradului.

Vă mai recomandăm: 

Primarul Gheorghe Falcă va pilota la Raliul Aradului

Primarul Gheorghe Falcă a primit Ordinul Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena

Mai multe - Arad

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite