Primarul Gheorghe Falcă va pilota la Raliul Aradului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul a mai participat şi la alte ediţii la proba specială FOTO arhivă
Primarul a mai participat şi la alte ediţii la proba specială FOTO arhivă

Gheorgeh Falcă, primarul Aradului şi fostul mare pilot şi boxer, Mihai Leu, se vor afla la volanul unor maşini de deschidere a Raliului Aradului.

Cea de VI-a ediţie a Raliului Aradului, etapă a Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop, se va desfăşura în perioada 23-25 august, iar pe lista de înscrieri sunt 44 de echipaje.

Printre cei care vor lua startul la Raliul Aradului Atrium Mall se vor afla toate numele mari ale campionatului autohton dar şi câteva surprize. Întrecerea de la Arad are coeficient 1.2, cel mai mare din ultimele patru etape rămase de disputat în acest an. Acest lucru i-a atras pe principalii actori ai campionatului, ocupanţii primelor 10 pozitii ale clasamentului general urmând să fie prezenţi la startul din faţa Primăriei Arad.
Ediţia din acest an a Raliului Aradului, din cadrul Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop, va marca o premieră. Marco Tempestini, pilotul echipei Napoca Rally Team, va participa cu primul model Ford Fiesta R5 din România. Maşina este pregătită de echipa JM Engineering, cu care pilotul echipei clujene colaborează de peste un an.

„Eu sunt un fan al maşinilor cu motoare turbo şi am fost foarte încântat când s-a creat această categorie. Cred că acest model este cel mai apropiat de cele WRC cu care se concurează în Campionatul Mondial de Raliuri” a declarat Marco Tempestini. Programat în perioada 23-25 august, Raliul Aradului este ultima etapă cu coeficient mărit (1,2) din calendarul naţional.

„După rezultatul bun de la Sibiu sunt sigur că putem încerca să atacăm prima poziţie în clasamentul pe echipe. Clar am nevoie de o perioadă de acomodare cu noua maşină, dar sunt sigur că încă din start voi avea un avantaj important: plăcerea de a pilota. Voi încerca să obţin un rezultat cât mai bun la Arad, pentru a ajuta echipa în lupta pentru titlul din acest sezon” a mai spus Tempestini.

Vă mai recomandăm: „Danube Delta Rally“ a devenit marcă înregistrată a Nautic Motorsport

Călin Popescu Tăriceanu şi campionul de raliu Vali Porcişteanu, la startul Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2013, de la Sinaia

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite