Un cetățean din India a vrut să treacă ilegal frontiera

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost prins cu acte false de poliţiştii de frontieră de la Turnu
Bărbatul a fost prins cu acte false de poliţiştii de frontieră de la Turnu

Un cetăţean indian, în vârstă de 41de ani a fost prins cu acte false de poliţiştii de frontieră de la Turnu, în timp ce a încercat să treacă ilegal frontiera româno-ungară pentru a ajunge ilegal în spaţiul Schengen.

„Bărbatul circula ca şi pasager într-un autoturism înmatriculat in Germania şi a prezentat la controlul de frontieră un paşaport eliberat de Regatul Unit al Marii Britanii. Cu ocazia efectuării controlului documentului de călătorie, poliţiştii de frontieră au constatat că persoana nu este una şi aceeaşi cu persoana din documentul prezentat la control, motiv pentru care a fost condusă la sediul sectorului pentru cercetări. În urma verificărilor s-a constat că persoana este cetăţean indian, în vârstă de 41de ani”, spune purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad. 

Bărbatul a declarat că a recurs la această metodă deoarece nu posedă o viza cu care să poată călători in spaţiul Schengen.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei. Acesta este cercetat pentru fals privind identitatea şi tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite