Primul dum din judeţ închis din cauza zăpezii. Este vorba despre un segment de 15 kilometri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Drumul va fi închis până la primăvară FOTO arhivă
Drumul va fi închis până la primăvară FOTO arhivă

Consiliul Judeţean Arad a dispus, astăzi, închiderea circulaţiei pe Drumul Judeţean 708, pe sectorul cuprins între Slatina de Mureş şi Mădrigeşti, din cauza ninsorilor abundente din zonă.

Tronsonul blocat de zăpadă are aproape 15 kilometri şi va fi închis până la primăvară.

„Decizia a fost luată ţinând cont de dificultatea tronsonului, pante deosebit de abrupte şi curbe deosebit de periculoase, pentru a nu preiclita siguranţa circulaţiei rutiere în această zonă. În toată această perioadă, în care drumul va fi închis, circulaţia cetăţenilor din această zonă va fi asigurată pe următoarele rute: Slatina de Mureş - Juliţa şi Mădrigeşti – Gurahonţ. Pe aceste două tronsoane se va acţiona cu utilaje de deszăpezire, pentru buna desfăşurare a traficului rutier”, spun reprezentanţii Consiliul Judeţean Arad.

Drumul va fi redeschis după ce condiţiile meteo vor permite acest lucru şi doar atunci când acesta nu mai poate reprezenta un pericol pentru circulaţia rutieră.

Vă mai recomandăm: Lista celor mai periculoase drumuri din Hunedoara: 26 de tronsoane rutiere vor fi închise până în martie 2016

UPDATE. Circulaţia rutieră a fost realuată pe drumul judeţean 204 D Focşani-Suraia

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite