UPDATE. Circulaţia rutieră a fost realuată pe drumul judeţean 204 D Focşani-Suraia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poleiul face probleme în Vrancea   FOTO: Jurnal de Vrancea
Poleiul face probleme în Vrancea   FOTO: Jurnal de Vrancea

În timp ce Poliţia Vrancea a confirmat că drumul a fost închis, preventiv, reprezentanţii Consiliului Judeţean Vrancea, care administrează drumul, infirmă

UPDATE: În jurul orei 19.00, circulaţia rutieră a fosr realuată pe DJ 204 D, după intervenţia utilajelor de deszăpezire, care au împrăştiat material antiderapant. Zeci de maşini au fost nevoite să aştepte mai bine de două ore pentru ca drumul să fie deschis.


În jurul orei 17.00 s-a dispus închiderea temporară traficului pe DJ 204 D Focşani -Suraia, din cauza poleiului.

Firma Sotirex, administrată de iubita deputatului PSD de Vrancea Victor Roman, care trebuia să se ocupe de împrăştierea materialului antiderapant pe acest drum, nu a făcut nimic, astfel că poliţia, ca măsură preventivă, a luat această decizie de închidere a drumului, după cum ne-au precizat peprezentanţii poliţiei.

Administratorul drumului, în speţă  Consiliul Judeţean, prin vocea directorului Romeo Iordache, a negat faptul că drumul ar fi închis. "Nu este niciun drum închis. Am luat legătura cu domnul Munteanu, de la Sotirex, şi utilajele sunt pe traseu", ne-a spus Romeo Iordache.

Poliţia spune că circulaţia rutieră se va relua după ce se va acţiona cu material antiderapant. Firma Sotirex ar putea să se aleagă cu amendă din partea Poliţiei Rutiere. Sotirex încasează peste trei milioane de lei anual pentru întreţinerea drumurilor judeţene pe timp de iarnă.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite