Poliţiştii arădeni organizează activităţi cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii vor învăţa lucruri interesante de la poliţişti FOTO arhivă
Elevii vor învăţa lucruri interesante de la poliţişti FOTO arhivă

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad organizează o serie de activităţi cu caracter educativ-preventiv în unităţiile de învăţământ de pe raza judeţului.

Aceste activităţi se derulează în perioada 27 mai-1 iunie,  la ele fiind angrenaţi  poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, Serviciului Rutier şi poliţişti de proximitate.

„Poliţiştii  vor organiza în cadrul activităţilor preventive din  unităţile de învăţământ, diverse acţiuni de informare specifice vârstelor copiilor, având în vedere faptul că IPJ Arad are în derulare Campania de prevenire a delincvenţei juvenile şi a victimizării elevilor «Fii corect, trăieşte în siguranţă!»”, spune comisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad.

Nici copiii poliţiştilor arădeni nu au fost uitaţi, astfel încât,  ei vor putea să participle la „Cupa 1 iunie” organizată de către Asociaţia Arpolis.

Competiţia  constă în  participarea copiilor la mai multe jocuri sportive, organizate pe trei grupe de vârstă, activitatea urmând să se desfăşoare  în incinta Hipodromul Pony-Club din Bujac.

Cei mai buni sportivi vor fi răsplătiţi cu premii, diplome şi medalii, iar toţi participanţii se vor bucura de plimbări cu caii sau  poneii clubului. 

Mai puteţi citi: Un trafic în siguranţă! Acţiuni „în oglindă“ ale poliţiştilor români cu cei bulgari şi maghiari

FOTO Poliţiştii botoşăneni şi-au sărbătorit ziua alături de copii

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite