Parcări amenajate pentru locuitorii din cartierul Micălaca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Arad a anunțat că în curând vor începe lucrările de amenajare a peste 100 de locuri de parcări în cartierul Micălaca. Prețul de pornire la licitație va fi de 10 lei/lună pentru o parcare.

Amenajarea parcărilor se face în cadrul unui proiect care cuprinde reabilitări de drumuri și trotuare, dar și de modernizare a spaţiilor verzi. Cele 115 locuri de parcare vor fi amenajate în zona blocurilor 301, 302 și 303.

„Constructorii au primit deja schiţele proiectului din această zonă şi, în câteva zile, urmează să înceapă lucrul”, a precizat Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad.

După ce vor fi finalizate, locurile de parcare vor fi marcate, numerotate şi dotate cu dispozitive de blocare. Atribuirea lor către posesorii de autovehicule care locuiesc în cele trei blocuri se va face în cadrul unei licitații.

La licitația pentru închirierea locurilor de parcare vor avea prioritate locatarii blocurilor 301, 302 şi 303. Preţul de pornire la licitație pentru un loc de parcare va fi de 10 lei/lună.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite