Orașul vestic în care Festivalul Berii a devenit tradiție. Pe scenă vor urca artiști îndrăgiți VIDEO

0
Publicat:

Unul dintre cele mai mari festivaluri de bere din țară va avea loc, între 11 și 14 iulie 2024, la Arad. Totul a început în urmă cu 25 de ani, cu Festivalul Eclipsei. 

Festivalul Berii Arad SURSA FBA
Festivalul Berii Arad SURSA FBA

Organizatorii promit că vor fi toate genurile de muzică: dance, rock, pop și trap.

25 de ani de Festivalul Berii Arad înseamnă 25 de ani de prietenie, bere fantastică și petreceri nebune. Trupe care îți fac inima să sară din piept, DJ-i care transformă ziua în noapte și vibe-ul perfect pentru a-ți lăsa toate grijile acasă. Muzică, bere, atmosferă vibrantă și dansuri vor anima cele două scene într-un weekend special la Ștrandul Neptun, acolo unde acum 25 de ani a început totul cu Festivalul Eclipsei din 1999”, a declarat Călin Costea, organizatorul evenimentului.  

Festivalul Berii Arad SURSA FBA
Festivalul Berii Arad SURSA FBA

Biletele și abonamentele sunt disponibile atât online (https://festivalulberiiarad.ro), cât și fizic, la intrările principale (Podul Decebal și pasarela pietonală de pe mal) pe toată durata evenimentului.

Dedicat tuturor celor pasionați de bere, festivalul vine cu oferte deosebite pentru abonamentele valabile timp de 4 zile: 15 mai - 17 iunie -> 100 RON / 2000 de abonamente și 17 iunie - 11 iulie -> 150 RON / 1000 de abonamente. 

Abonamentele pot fi achiziționate online (https://festivalulberiiarad.ro) sau fizic, începând cu data de 3 iunie, de la clubul Molly Malone’s/Ștrandul Neptun Arad, în intervalul orar 10:00 - 17:00.

Pentru cei cu un program mai încărcat, există opțiunea de a achiziționa bilete online pentru fiecare zi în parte: prețul fiind de 60 de lei pe zi.

An de an la festival au participat persoane din întreaga țară, dar și din Ungaria și Austria.

Pe tot parcursul festivalului, cele două scene vor găzdui o varietate de artiști care vor încânta publicul. Este vorba despre Vama;  Erika Isac; Daniel’s Band; Subcarpați; Bazooka; Seth & Smiley; Direcția 5; Dj Project; Petre Ștefan; Ghiță Munteanu; Finala Euro 2024; Holograf; Killafonic și Corina Chiriac.

Anul trecut printre cei care au urcat pe senă au fost: Puya, Ștefan Bănică Jr, Iris.

AradPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite