Maşinile abandonate aduc bani municipalităţii. Cel mai disputat vehicul scos la licitaţie a fost un tractor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ofertanţi din toată ţara au participat, în această dimineaţă, la licitaţia publică cu strigare organizată de Primăria Municipiului Arad pentru valorificarea vehiculelor abandonate pe domeniul public.

Lotul scos la vânzare a fost de 82 de vehicule evaluate în total la 57.200 lei. În cadrul licitaţiei din acestă dimineaţă au fost adjudecate 62 de bucăţi, la un preţ total de 80.104 lei plus TVA.  Încasările sunt venituri la bugetul local.

În total s-au înscris la licitaţie 68 de ofertaţi. Cel mai disputat vehicul scos la licitaţie a fost un tractor cu preţul de strigare de 299 lei pentru care au ofertat 19 persoane. 

Preţul de adjudecare al acestuia a fost stabilit la 3700 lei plus TVA.  Cel mai mare preţ de adjudecare a fost 5000 lei plus TVA, pentru o autoutilitară care a avut preţ de pornire 2200 lei.

Pentru bunurile rămase neadjudecate se va organiza o nouă licitaţie. Amintim că autovehiculele abandonate de proprietari sunt ridicate de municipalitate de pe domeniul public. 

Vă mai recomandăm: PREMIERĂ Maşini de colecţie, scoase la licitaţie: BMW-ul Regelui Mihai I, monopostul Ferrari al lui Michael Schumacher, maşina Naşului şi Jeep-ul din MASH

Prima licitaţie de maşini de colecţie din România

AradPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite